Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråer

JCP värvar från Perfect day och Story Relations

Publicerad: 14 december 2017, 13:40
Uppdaterad: 14 december 2017, 13:44

Byråns underbolag JCPR tar in ny pr-rådgivare och pr-koordinator.


Ämnen i artikeln:

Perfect Day Media

Kommunikationsbyrån Just Cruzin Productions (JCP) underbolag JCPR rekryterar Johanna Svensson från Perfect Day Media och Yasmine Lundh från Story Relations.

Sedan augusti i år är tidigare Abby Priest-medarbetaren och pr-experten Anne Caroline Båmstedt chef för JCPR. Hon är nöjd med de två nyförvärven. 

– Vi har kunnat förstärka byrån med två nya medarbetare med stark kompetens inom just det här området. Det känns självklart riktigt roligt. Det går bra nu, kommenterar Anne Caroline Båmstedt, chef för JCPR.

Johanna Svensson blir ny pr-rådgivare på JCPR. Hon kommer närmast från Perfect Day Media, har jobbar främst med digital kommunikation, event och marknadsföring för bland annat konsumentvarumärken. 

– Det finns det stora möjligheter här och jag ser fram emot en både rolig och utmanande resa. Tillsammans med de andra i pr-teamet kommer jag att utveckla våra kunders kommunikationslösningar, säger hon i ett pressmeddelande.

Ny pr-koordinator blir Yasmine Lundh, som sedan tidigare jobbat på Story Relations med fokus på influencer marketing.

– Jag är jättestolt över att vara en del av JCPR och det känns otroligt spännande. Här kommer jag att bidra med min expertis samtidigt som jag får chansen att fortsätta utvecklas med drivna kollegor och utmanande kunduppdrag, säger hon.

JCP (Just Cruzin’ Production) grundades 1998 i Norge och är idag en av Nordens största kommunikationskoncerner. I Sverige representeras Just Cruzin Production av just JCPR och JCP event.

Simon Nilsson

simon.nilsson@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

Perfect Day Media

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev