Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

torsdag06.05.2021

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråer

JC till Great Works

Publicerad: 1 juli 2009, 06:58
Uppdaterad: 6 december 2015, 16:19

Klädkedjan JC väljer Great Works som byrå.


Great Works ska tillsammans med JC:s inhousebyrå, fotografen Patrik Sehlstedt och filmproduktionsbolaget Ensrettet stå för all JC:s kommunikation.

– Det är ett skitroligt uppdrag där vi är med och jobbar med alla delar, säger Magnus Wåhlsten, kundansvarig på Great Works.

Han ser samarbetet med JC Inhouse och JC:s marknadschef och kreativa chef Karl-Johan Bogefors som ett modernt sätt att jobba. JC har samma inställning.

– Great Works är en modern och kreativ byrå som är extremt duktiga på digitala medier där tyngdpunkten kommer att ligga, säger Karl-Johan Bogefors.

Den inslagna vägen med fokus på jeans ska fortsätta.

– Jeans och mode runt jeans är fokus. Vi vill hjälpa till att skapa bra relationer till en yngre målgrupp över hela landet, inte bara storstadsfokus vilket det lätt blir när man jobbar med mode, säger Magnus Wåhlsten.

Digitala medier tillsammans med pr, event och retail blir huvudkanalerna.

– Vi kommer att jobba med scener där det går att göra saker mer än att bara prata. Vi vill få en massa saker att hända.

Till hösten kommer de första stora jobbet för kunden synas men Great Works är även med på ett hörn i den kampanj Dagensmedia.se tidigare i veckan skrev om. Den har premiär 5 augusti.

Ola Eriksson

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.