Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Tisdag13.04.2021

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråer

Isobarjjp i samarbete med Arkitekturmuseet

Publicerad: 27 Mars 2013, 10:04
Uppdaterad: 6 December 2015, 13:51

Arkitekturmuseet väljer Isobarjjp som kommunikationsbyrå med ansvar för den kommande utställningen "The fashion world of Jean Paul Gaultier - From the sidewalk to the catwalk".


I sommar får besökande möjligheten att uppleva Gaultiers haute couture på Arkitekturmuseet i Stockholm. Inför den kommande utställningen har museet inlett ett samarbete med kommunikationsbyrån Isobarjjp.

– Vi valde Isobarjjp eftersom de har kunskaper inom många olika områden. De har en förmåga att tänka på museets identitet utifrån ett helhetsperspektiv, säger Maria Östman, kommunikationsansvarig på Arkitekturmuseet till dagensmedia.se och fortsätter:

– Samarbetet är specifikt under utställningen "The fashion world of Jean Paul Gaultier - From the sidewalk to the catwalk" som lyfter fram många olika delar av modedesignerns arbete och hans kritik mot etablissemanget. Utställningen är en viktig del i breddandet av vårt utbud och utvecklingen av vårt varumärke. Det är en resa som Isobarjjp är med oss på.

Utställningen, som visas på Arkitekturmuseet 15 juni – 22 september 2013, produceras av Montreal Museum of Fine Arts i samarbete med Maison Jean Paul Gaultier.

Helen Preutz

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.