Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera


Byråer

Iprospect växlar upp i Göteborg

Dentsu Aegis-byrån Iprospect utökar personalstyrkan på västkusten.

Fredrik Svedjetun

Chefredaktör och ansvarig utgivare

fredrik@dagensmedia.se


Publicerad: 11 Mars 2015, 11:32
Uppdaterad: 06 December 2015, 12:10

Ämnen i artikeln:

Dentsu AegisIprospect

Iprospect har nyligen anställt två nya SEM-specialister – Victor Kaugesaar och Mari Fredlund – som ska ansluta till byråns kontor i Nordstan i Göteborg.

Enligt Henrik Lidroth, vd på Iprospect, är rekryteringarna bara början på en offensiv i södra Sverige.

– Dels har vi många viktiga kunder i regionen som efterfrågar ett större engagemang av oss, men vi ser också möjligheten att plocka upp dialoger med intressanta företag och utveckla regionala relationer, säger han och fortsätter:

– Det är inte enbart viktigt för vår egen leverans till kund utan även för kvaliteten på den gemensamma leveransen tillsammans med koncernens mediebyråer.

Iprospect är specialiserat på digital responsmarknadsföring, och jobbar ofta tillsammans med systerbyråerna Carat och Vizeum.

– Det finns stora leveransfördelar i att vi sitter tillsammans med våra systerbolag och en av våra styrkor som Dentsu Aegis Network ligger i att gå till kund tillsammans med våra systerbolag med en mer holistisk syn på marknadsinvesteringar.

Ämnen i artikeln:

Dentsu AegisIprospect

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Missa ingenting från Dagens Media! Prenumerera på vårt nyhetsbrev helt gratis!

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.