Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera
SökByråer

Intellecta vinner nya kunder

Publicerad: 10 Juni 2013, 06:16
Uppdaterad: 6 December 2015, 13:43

Intellecta-koncernen har inlett samarbete med flera kunder under början av året. Däribland Sjöfartsverket, Jernhusen och Trafikverket.


Ämnen i artikeln:

IntellectaHilandersRewir

I sin delårsrapport rapporterade Intellecta-koncernen, som bedriver verksamhet inom byrå- och konsulttjänster och informationslogistik, om en ökad efterfrågan av mer kvalificerade tjänster, vilket visar sig i flera nya kunder och uppdrag till koncernens bolag.

Bysted i Malmö har inlett samarbete med Ikaros Cleantech, Vergic, Region Blekinge samt Blomsterfén. Bysted i Köpenhamn har vunnit Danske Minoriteter i Sydslesvig samt Sundhetsstyrelsen och Hilanders i Stockholm har inlett samarbete med Svenskt Vatten.

Intellecta Corporate samarbetar nu med Saab Automobile Parts och Intellecta/Propeople joint-venture i Köpenhamn har fått Roskilde och Vallensbaek kommun som uppdragsgivare. Ineko har vunnit Jernhusen och Trafikverket och Ontime arbetar med Operation Smile Sverige. Rewir i Stockholm har också inlett samarbete med Sjöfartsverket under början av året.

Intellecta-koncernen har cirka 380 medarbetare på sex orter i Sverige.

Ylva Larsson

ylva.larsson@dagensmedia.se


Ämnen i artikeln:

IntellectaHilandersRewir

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.