Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Onsdag02.12.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråer

In The Cold värvar kreativ chef

Publicerad: 11 April 2018, 05:00
Uppdaterad: 10 April 2018, 13:55

Johnny Lindqvist och Ulrica Marcks von Würtemberg.

Kreatören Johnny Lindqvist blir creative director hos In The Cold. Dessutom värvas pr-konsulten Ulrica Marcks von Würtemberg.


Under det senaste året har den digitala byrån In The Cold gjort en satsning inom pr och kommunikation, vilket har gett både nya kunder såsom Nikon och Royal Caribbean Cruises och ökat förtroende hos bland andra Škoda och Foodmark .

Nu har man rekryterat två nya medarbetare till Stockholmskontoret för att stärka erbjudandet ytterligare.

Från och med andra maj kommer Johnny Lindqvist in som creative director på In The Cold. Han kommer närmast från MUCF, Myndigheten för ungdoms-och civilsamhällesfrågor där han var kommunikationschef.

Johnny Lindqvist har även arbetat som digital chef och senare CD på MEC (numera Wavemaker), samt på statens medieråd där han bland annat tog fram och lanserade den nationella kampanjen "No Hate Speech Movement".

– Att få erbjudandet om att bli creative director på In The Cold var något jag inte kunde tacka nej till, både på grund av In The Colds spännande kunder men även att få jobba med kreativa koncept samtidigt som man tänker konvertering och medieköp. In The Cold har hittat ett sätt att öka effekten av kampanjerna och samtidigt ge kunderna en mer samlad bild av sina investeringar. Att kliva på nu, i det skedet som branschen befinner sig i ska bli otroligt spännande, säger Johnny Lindqvist i ett pressmeddelande.

Ulrica Marcks von Würtemberg börjar som pr-konsult på In The Cold och kommer senast från Nordic Service Partners, ett av Sveriges största restaurangföretag, där hon som marknadschef har ansvarat för varumärkena Burger King, Kentucky Fried Chicken (KFC) och TGI Fridays i Sverige och Danmark.

– Det ska bli grymt kul att få följa med på In The Colds spännande resa där jag får vara med och utveckla samt utvecklas inom pr och kommunikation. Att som tidigare beställare gå över till byråsidan skapar alltid nya fusioner, det skall bli spännande att se vad det resulterar i, säger Ulrica Marcks von Würtemberg i pressmeddelandet.

Amanda Törner

Reporter

amanda.torner@dagensmedia.se

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.