Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråer

Hyundai lägger allt hos Bizkit Wisely

Publicerad: 20 april 2015, 13:50
Uppdaterad: 6 december 2015, 12:04

Bizkit Wisely får ett helhetsansvar för Hyundais kommunikation.


Ämnen i artikeln:

Bizkit WiselyHyundai

Bizkit Wisely ska ansvara för alltifrån medieköp till att driva Facebook-sidan, utveckla Hyundais tjänster och integrera finansieringslösningar. Byrån tar också över reklamproduktionen från Hyundais tidigare reklambyrå Le Bureau.

Bizkit Wisely har jobbat med Hyundai sedan 2010, men det är först nu som byrån får ett helhetsansvar för kundens kommunikation.

– Det känns jäkligt roligt, det är ett stort ansvar. Vi har jobbat åt det här hållet ett tag, med att integrera alla discipliner, och det känns som ett framgångsrikt spår. Det är också bra för kunderna, och det är det som är det viktigaste, säger Johan Eidmann, vd på Bizkit Wisely, till Dagens Media.

Roland Bägén, marknadsdirektör på Hyundai, säger i ett pressmeddelande:

– Vi står inför en spännande framtid med många nya modeller och tjänster, men kundbeteenden förändras och för att fortsatt ligga längst fram i utvecklingen behöver vi också förändras. Traditionell reklam är numera bara en av många kontaktytor med kunden, vilket innebar att vi behövde en ny partner vid rodret. Någon som ser sammanhanget och kan ta ett helhetsansvar för mer än kommunikationen.

Fredrik Svedjetun

Chefredaktör och ansvarig utgivare

fredrik@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

Bizkit WiselyHyundai

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.