Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Måndag06.04.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråer

Hon är Aegis nya hr-chef

Publicerad: 29 Maj 2013, 13:16
Uppdaterad: 6 December 2015, 13:44

Kommunikationskoncernen Aegis media förstärker hr-avdelningen med Sabina Helmerson som tillträder som hr-chef.


Ämnen i artikeln:

Aegis

Sabina Helmerson är ny nordisk hr-chef på Aegis media. Sabina Hermansson kommer att ansvara för personalutvecklingen i de nordiska länderna.

– På Aegis media är vi mycket fokuserade på att utveckla våra medarbetare och har därför ett brett utbud av talangutvecklingsprogram. Vi kan särskilja oss på två saker: människor och teknik, säger Lars Bo Jeppesen, nordisk vd på Aegis media, i ett pressmeddelande.

Och fortsätter:

– Sabina Helmerson kommer att ansvara för att vi är duktiga på människodelen, att vi hittar rätt talanger och samtidigt säkerställa att våra befintliga talanger stannar och utvecklas inom koncernen.

Anställningen av Sabina Hermansson är ett led i en större omorganisation av koncernen i syfte att skapa en stor nordisk byrågrupp.

Sabina Hermansson kommer närmast från YIT Sverige där hon arbetade som hr-partner, innan dess var hon hr-chef i hotellbranschen.

Frida Wickberg

Ämnen i artikeln:

Aegis

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.