Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Torsdag29.10.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråer

Hill+Knowlton värvar PA-chef

Publicerad: 13 September 2013, 09:56
Uppdaterad: 6 December 2015, 13:34

Hill+Knowlton Strategies har efter 1,5 år med en tf-lösning hittat en ny chef för området public affairs.


Det blir Hampus Stenberg från Citigroup som i oktober tillträder som PA-chef och rådgivare inom corporate communications på Hill+Knowlton Strategies.

Han har de senaste sex åren haft rollen som kommunikationschef för norra Europa inom Citigroup.

Tidigare har Hans Vindeland varit tillförordnad PA-chef. Han återgår till sitt arbete inom gruppen, berättar Hill+Knowlton Strategies vd Mats Fogelberg.

– Jag är otroligt glad att Hampus och jag har funnit varandra och att han vill komma till oss. Han har ett antal år bakom sig inom corporate communications och public affairs, vilket är två områden som hänger allt mer ihop, säger Mats Fogelberg.

– Public affairs får allt större betydelse för företagens affär, och särskilt på reglerade marknader som bank, finans, telekom och energi är public affairs starkt kopplat till hur det går för företagen.

Hampus Stenbergs uppdrag blir att flytta fram Hill+Knowlton Strategies position inom PA – målet är att bli ledande inom området.

– Det här känns fantastiskt spännande, likaså att gå tillbaka till en roll som rådgivare. Att ha jobbat i en internationell miljö i en bransch som ständigt är i fokus i sex år hoppas jag gör mig till en bättre rådgivare än tidigare, säger Hampus Stenberg till Dagens Media.

På vilket sätt ska du utveckla gruppen?

– Det får jag be att återkomma om när jag är på plats.

– Men jag upplever att byrån har en väldigt positiv och kreativ anda och det är en spännande fas då man satsar på att bli en ledande aktör.

Madeleine Nilsson

Redaktör

madeleine@dagensmedia.se

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.