Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

söndag13.06.2021

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråer

Hilanders expanderar till Kina

Publicerad: 19 mars 2015, 05:30
Uppdaterad: 6 december 2015, 12:08

Ett kontor i Shanghai och en rekrytering av sex nya personer ska få Hilanders att expandera globalt.


B2B-byrån Hilanders expanderar. I december öppnade byrån i Shanghai.

– Vår övertygelse är att vi måste finnas där våra kunder är. Det är en tuff konkurrens globalt ute på marknaderna i dag. De behöver en byrå som förstår dem och därför har vi öppnat i Shanghai med förhoppningen att fortsätta vår expansion utomlands, säger Christina Kazeem, vd på Hilanders, till Dagens Media.

Enligt Christina Kazeem har byrån byggts om för att skapa ett erbjudande som bättre passar byråns kunder. Som ett led i detta har byrån också anställt ett stort antal medarbetare med olika bakgrund.

– Det ställs mycket högre krav på B2B i dag än vad det har gjorts tidigare. Min bild är att svenska företag möter en annan, riktigt vass, konkurrens i dag i Kina, säger Christina Kazeem och fortsätter:

– Du måste på ett inteliigent sätt kunna förklara vilket mervärde dina produkter har för kundens affär. Och gärna lägga på ett emotionellt lager. Och du har bara två minuter på dig.

Hilanders har inför expanderingen gjort en stor rekrytering, där bland annat personer från ANR BBDO, DGA och Klirr har rekryterats. Nu hoppas Christina Kazeem på att kunna rekrytera ännu fler.

– Vårt nästa steg är att växa ännu mer i Kina genom att nu närmast rekrytera en senior projektledare. Det handlar om affärsförståelse, nätverk, pondus och att kunna förstå både den kinesiska marknaden och vårt erbjudande, säger hon.

Andreas Gabrielsson

andreas.gabrielsson@dagensmedia.se

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.