Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Söndag25.10.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråer

Hemnet väljer Abby Norm

Publicerad: 7 Februari 2011, 12:42
Uppdaterad: 6 December 2015, 15:22

Nu är letandet över – Hemnet har valt reklambyrån Abby Norm som samarbetspartner.


– Vi har stora förväntningar, Hemnet är ett av Sveriges mest välkända varumärken. Det ska bli otroligt kul, säger Andreas Morne, vd på Abby Norm.

Hemnet har under en tid letat efter en reklambyrå som kan skapa starka reklamkoncept inom det digitala området. Efter en byråupphandling är det nu klart att det blir reklambyrån Abby Norm som ska samarbeta med en av Sveriges populäraste sajter för bostadssökningar.

– Vi ska sätta oss ner och göra allt enligt konstens alla regler. I nuläget sitter vi med Hemnet och jobbar fram en plattform, säger Andreas Morne.

Han fortsätter:

– De har blivit det solklara alternativet när man skaffar bostad. Vi ska ut och kommunicera ordentligt för Hemnet, vilket ska bli jättekul.

Hemnet.se har funnits sedan 1998 och ägs gemensamt av Fastighetsmäklarförbundet FMF, Swedbank Fastighetsbyrå, Mäklarsamfundet Bransch, Svensk Fastighetsförmedling, Dagens Nyheter och Göteborgsposten.

När kommer den första kampanjen?

– Min bästa gissning är att det kanske blir under senvåren, säger Andreas Morne.

Stephan Drenzel

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.