Här är Sveriges Kommunikatörers nya pr-byrå

2017-02-15 14:43  
Från vänster: Sandra Olt och Åsa Johansen på Geelmuyden Kiese, Juan Navas på Sveriges Kommunikatörer och Hampus Zethelius, Sveriges Kommunikatörer. Foto: pressbild

Kommunikationsansvarig Juan Navas: ”Geelmuyden Kiese har stor förståelse för oss och vart vi vill”.

Som ett led i Sveriges Kommunikatörers digitala satsning, föll valet av pr-byrå på Geelmuyden Kiese.

– De visade på stor förståelse för oss, våra medlemmar och vart vi ville med kommunikationen. Vi ser fram emot att samarbeta med teamet på Geelmuyden Kiese, säger Juan Navas, kommunikationsansvarig på Sveriges Kommunikatörer, i en kommentar.

Sveriges Kommunikatörer är en medlemsorganisation med ungefär 7000 medlemmar i Sverige, som stöttar och utbildar kommunikatörer i deras yrkesroll.

Åsa Johansen som är senior rådgivare på Geelmuyden Kiese, och kundansvarig för uppdraget:

– Det känns fantastiskt att få arbeta med en så modig organisation som ju faktiskt kommunicerar till de som ofta är våra kunder. Det är såklart även en spännande utmaning att göra kommunikation till kommunikatörer.

Teamet som ska jobba med Sveriges Kommmunikatörer består av Åsa Johansen, kundansvarig, Sandra Olt och Julia Levander.

Geelmuyden Kiese är en av Skandinaviens största kommunikationsbyråer, och har ungefär 150 anställda i Sverige, Norge och Danmark.

 

Janne Naess

Kommentarer

Välkommen att säga din mening på Dagens Media.

Principen för våra regler är enkel: visa respekt för de personer vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras efter publiceringen av Dagens Media eller av oss anlitad personal.

  Kommentarer

Läs även

Åsikter & debatt