Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Torsdag01.10.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråer

Här är OMG:s nya mediebyråbossar

Publicerad: 6 November 2015, 08:06
Uppdaterad: 7 Mars 2016, 12:28

Mediebyråkoncernen OMG genomför vd-rockad – plockar Schibsteds försäljningsdirektör.


Ämnen i artikeln:

OMDPHDOMG

Omnicom Media Group, OMG, presenterar nu efterträdaren till Martin Hugosson – som lämnade dotterbolaget OMD tidigare under hösten.

Det blir Fredrik Eriksson, som i dagsläget är vd för systerbyrån PHD, som tar över vd-stolen på OMD. Till rollen som vd för PHD plockas istället Frida Lundh.

Hon har jobbat inom mediekoncernen Schibsted sedan 2011, och har haft ett flertal chefsroller inom bolagets digitala försäljningsorganisation. Närmast kommer Frida Lundh från rollen som säljdirektör för corporate sales på Schibsted Sverige.

– Jag välkomnar både Frida och Fredrik till sina nya jobb. De precis rätt personer att vara med och leda vår resa för att bygga Sveriges vassaste erbjudande. Med Fridas omfattande storkundserfarenhet och styrka inom det digitala, kombinerat med Fredriks erfarenhet från bolaget och dokumenterat starka resultat, utgör de mycket viktiga komponenter i vår Sverigeledning för OMG. Båda två är dessutom skickliga och erfarna ledare och chefer, säger Alireza Tajbakhsh, vd och Sverigechef för Omnicom Media Group, i ett pressmeddelande.

OMG omsatte dryga två miljarder kronor i Sverige under 2014.

LÄS ÄVEN:

Erik Wisterberg

erik@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

OMDPHDOMG

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.