Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Onsdag25.11.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråer

Här är årets säljare

Publicerad: 28 Maj 2010, 05:40
Uppdaterad: 6 December 2015, 15:49

Säljare från TV4, Bonnier, Aftonbladet och MTG Radio gjorde upp om titeln "Årets mediesäljare". Dagensmedia.se vet vem som vann.


Ämnen i artikeln:

Mindshare

Titeln vanns av Nicklas Norrby, till vardags på TV4.

"Nicklas Norrby är orädd att fatta beslut och därefter ta eventuella strider på hemmaplan. Han arbetar hela tiden med kundens bästa för ögonen och är beslutsmässig i förhandlingar. Även om alla affärer inte går Nicklas väg så tappar han inte sugen eller bär med sig det i bagaget till nästa affär. Finns möjligheten gör han alltid det lilla extra för kunden och allt paketerat i ett klädsamt gott självförtroende för sin produkts fördelar gentemot konkurrenterna", löd juryns motivering.

Till "Årets planner/traffic" utsågs Sophie Brusberg - även hon på TV4.

"Med kreativitet, energi och stor kompetens tar sig Sophie Brusberg an våra kunders bokningar och kampanjer och liksom tidigare år levererar Sophie på de högt uppsatta mål som vi kräver och fortsätter att agera proaktivt. Sophie är dessutom väldigt service-minded, flexibel och mycket kunnig på sitt område. Hon är helt enkelt som klippt och skuren för sin roll som planner", var juryns motivering.

Se alla nominerade här.

Martin Schori

Ämnen i artikeln:

Mindshare

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.