Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Torsdag29.10.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråer

Hansen värvar från Nine Yards

Publicerad: 1 Oktober 2013, 10:50
Uppdaterad: 6 December 2015, 13:32

Eventbyrån Hansen fortsätter att rekrytera från konkurrenterna.


Ämnen i artikeln:

Nine Yards

Nu är det klart att projektledaren Anna Lindh slutar som production manager på Nine Yards för att i stället gå till Hansen, där hon ska jobba som projektledare.

– Det känns superkul och spännande att bli en del av Hansen och 2E Group. Mycket är på gång och det märks verkligen i koncernen. Jag är laddad och hoppas kunna bidra med min erfarenhet, säger Anna Lindh i ett pressmeddelande.

Tidigare i år rekryterade Hansen Jenny Borthen, före detta vd på Baluba Event, till tjänsten som client director, och dessförinnan värvades TV4:s eventchef Niclas Rahm till tjänsten som creative director.

Hansen jobbar bland annat med Oriflame Global Gold Conference, Ica-stämman, och Whitedagarna för White Arkitekter. Byrån nådde under 2012 en omsättning på 223 miljoner kronor, och gjorde ett resultat efter finansnetto på 4 miljoner. Byrån hade under året 37 anställda.

Fredrik Svedjetun

Chefredaktör och ansvarig utgivare

fredrik@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

Nine Yards

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.