onsdag1 februari

Kontakt

Annonsera

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråer

Hannah Resare Monsén lämnar Prime för JMWGolin

Publicerad: 29 augusti 2018, 06:23
Uppdaterad: 29 augusti 2018, 06:23

Hannah Resare Monsén går till JMWGolin.

JMWGolin rekryterar Hannah Resare Monsén som får både nationella och internationella uppdrag.

Ämnen i artikeln:

Prime

HF


Pr-specialisten Hannah Resare Monsén lämnar Prime för att istället börja arbeta hos JMWGolin. På byrån kommer hon jobba med nationella och internationella kunder, både B2B och B2C, och ingå i ett team som sköter den globala omvärldsbevakningen på byrån.

– Vi är lyckliga över att lägga vantarna på denna talang. Pr idag är integrerad kommunikation och här rör sig Hannah hemtamt. Dessutom är hon positiv och energipersonifierad, säger Louise Leo, vd på JMWGolin, i ett pressmeddelande.

På Prime har Hannah Resare Monsén jobbat med kunder som Tele2, McDonalds, Scandic och Länsstyrelsen. Under tiden på Berghs School of Communication utsågs hon till pr-stipendiat av branschorganisationen Precis. Stipendiumet går till den student som utmärkt sig särskilt under skolåret.

– Det är mycket som lockar på JMWGolin och det känns otroligt spännande att bli en del av deras skarpa och roliga team. Jag uppskattar den fantastiska mixen av människor på byrån, med en bredd av såväl åldrar, kunskaper, ursprung och kön. Det är något som jag tror är grundläggande för att skapa bra kommunikation, och det bidrar till att jag får nya perspektiv och lärdomar varje dag, säger  Hannah Resare Monsén, i ett pressmeddelande.

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev