Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråer

Hanna Stenwall till Nord DDB

Publicerad: 14 maj 2018, 08:26
Uppdaterad: 14 maj 2018, 08:35

Andreas Dahlqvist, vd på Nord DDB och Hanna Stenwall, copywriter.

Nord DDB stärker upp på den kreativa fronten när copywritern Hanna Stenwall, tidigare Edelman Deportivo och Grey London, ansluter till teamet inför sommaren.


Ämnen i artikeln:

Nord DDBGrey

Hanna Stenwall kommer närmast från Grey London och Edelman Deportivo, och var en av kreatörerna bakom prisbelönade Give a Beep-kampanjen för Hövding.

Kampanjen vann bland annat Guldägg i kategorin Digitalt 2017, samt vit penna i D&AD's nyinstiftade Impact Award.

Nu rekryteras Hanna Stenwall till Nord DDB.

– Ett givet steg att ta, just i denna fas av min utveckling, och just i denna fas av NORD DDBs kafkaistiska förvandlingsprocess. Reklam som fenomen befinner sig på rätt sida av paradigmskiftet och det har nog sällan varit så spännande som det kommer bli de kommande åren. Att en byrå av den här kalibern och karaktären vrider om 180 grader är en resa jag inte kan låta bli att uppleva från insidan, säger Hanna Stenwall i ett pressmeddelande.

Andreas Dahlqvist, vd på Nord DDB, om rekryteringen:

– Hanna har ett driv och tankesätt som passar oss och har redan lyckats bocka av ett gäng idéer som gör oss andra lite avis. Give a Beep är såklart briljant men även idéer som Running on Love och Written by Zoe för Renault. Det är insiktsfulla annorlunda idéer som man vill umgås med, lösningar och experiment med en stor dos teknologi och PR tänk i mitten.

Amanda Törner

Reporter

amanda.torner@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

Nord DDBGrey

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.