Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråer

Hanna Brogren blir ny vd på Sveriges Kommunikatörer

Publicerad: 16 oktober 2017, 09:33
Uppdaterad: 16 oktober 2017, 09:38

Hanna Brogren är ny vd för Sveriges Kommunikatörer. Foto: Rosie Alm

Tidigare vd:n Cecilia Schön Jansson ersätts av konsulten Hanna Brogren.


Ämnen i artikeln:

Sveriges Kommunikatörer

Hanna Brogren har utsetts till ny vd och generalsekreterare på Sveriges Kommunikatörer efter att Cecilia Schön Jansson valt att lämna vd-rollen.

Under två års tid har Hanna Brogren arbetat som konsult med fokus på strategi och varumärke. Tidigare har hon även varit kommunikationsdirektör i Stockholms stad under drygt sju år och innan dess har hon varit kommunikationschef på Regeringskansliet.

– Jag har länge varit engagerad i Sveriges Kommunikatörer och att utveckla rollen som den professionella kommunikatören har. Både näringsliv och offentliga verksamheter behöver stärka kompetensen inom kommunikation för att möta framtida krav, säger Hanna Brogren, i en kommentar.

Ordförande Per Mossberg är nöjd över rekryteringen:

– Hanna Brogren har rätt bakgrund från både kvalificerade kommunikationsdirektörsbefattningar och med ett starkt engagemang för professionens utveckling. Hon kommer att bidra med både en bredd i kompetensen, stor erfarenhet och med en kunskap om vår organisation och verksamhet, säger han i en kommentar.

Hanna Brogren tillträder sin nya tjänst i december och lämnar i samband med det styrelsen för Sveriges Kommunikatörer.

Hanna Frick

Reporter

hanna.frick@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

Sveriges Kommunikatörer

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.