Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Torsdag01.10.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråer

Hanna Björk blir vd för Round & Round

Publicerad: 9 November 2015, 13:52
Uppdaterad: 6 December 2015, 20:22

Åkestam Holsts copywriter Hanna Björk blir vd för NOA:s nya byrå Round & Round.


Ämnen i artikeln:

Åkestam HolstNOA

I förra veckan kunde Dagens Media avslöja att Åkestam Holst och dess ägare NOA startar en helt ny byrå under namnet Round & Round.

Satsningen skulle också, enligt källor till Dagens Media, vara en av anledningarna till att den hyllade copywritern Magnus Jakobsson värvas från konkurrenten DDB, för rollen som cd på Åkestam Holst när Andreas Ullenius går över till Round & Round.

Nu står det klart att det blir precis så. Enligt Resumé ska den nya byrån "tänka som en pr-byrå och arbeta som en contentbyrå".

Hanna Björk, tidigare copywriter på Åkestam Holst, blir vd för Round & Round medan Henrik Hallgren rekryteras från Jung Relations som pr-chef. Övriga medarbetare är Andreas Ullenius, Mare Höglin, Petra Albrektson och Fredrik Josefsson.

– Reklambyråer har alltid pratat om att behålla sitt utifrån-tänk. Jag vet inte hur många gånger man har sagt till kunderna att "nu tänker ni inifrån och ut", och att det är fel. Vi tänker precis tvärtom och börjar inifrån från företagets idéer, strategier och befintliga kunder, säger Andreas Ullenius till Resumé. 

Ylva Larsson

ylva.larsson@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

Åkestam HolstNOA

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.