Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråer

Hanna Berheim chef för Westander Hållbarhet

Publicerad: 29 april 2016, 07:02
Uppdaterad: 29 april 2016, 07:02

Pr-byrån Westander startar Westander Hållbarhet, en enhet som är specialiserad på hållbarhetskommunikation. Hanna Berheim blir enhetschef och ny medlem av företagets ledningsgrupp.

Ämnen i artikeln:

Westander

Anton Äng

anton.ang@dagensmedia.se


Hanna Berheim är delägare och har arbetat som konsult på Westander sedan 2012. Tidigare har hon bland annat arbetat med CSR-frågor inom UD och Amnesty Business Group samt med utbildnings- och arbetsmarknadspolitiska frågor på Jusek.

– Företag ska inte vänta med att kommunicera tills de är helt nöjda och 100 procent hållbara. Då kommer de aldrig i gång. En tydlig riktning och ärlig ambition skapar förtroende och inspirerar, säger Hanna Berheim i ett pressmeddelande.

Westander Hållbarhet består av fem konsulter:

Hanna Berheim, enhetschef och delägare i Westander, Anders Wennerstrand, tidigare journalist och chef för centraldesken på TT, Andreas Rolfer, tidigare journalist på Sveriges Radio och Dagens Nyheter, Maja Stridsberg, tidigare ansvarig för sociala medier på Rättviseförmedlingen och Sebastian Stjern, tidigare vd för skjorttillverkaren The Fair Tailor.

Westander inleder nu en rekryteringskampanj med målet att värva två nya konsulter till enheten.

– Westander växer snabbt och det är väldigt spännande att vara med på den resan. Som chef för en enhet specialiserad på hållbarhet kan jag bidra ännu mer till företagets utveckling, säger Hanna Berheim i ett pressmeddelande.

Westanders byråintäkt uppgick till 10,6 miljoner kronor under Q1 2016, en ökning från 8,0 miljoner under första kvartalet förra året. Rörelseresultatet var 3,5 miljoner kronor. Företagets långsiktiga expansionsmål är att bli en av Sveriges största pr-byråer.

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev