Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

söndag16.05.2021

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråer

Han blir Guldäggets ordförande

Publicerad: 7 november 2011, 07:57
Uppdaterad: 6 december 2015, 14:52

Sveriges Kommunikationsbyråer har utsett Guldäggets juryordförande.


Det blir Frank Hollingworth, cd och delägare på reklambyrån King, som får det prestigefulla uppdraget.

- Det känns så klart oerhört bra med Frank som juryordförande. Förutom att han är flerfaldigt belönad för sin kreativitet så har han stor erfarenhet av juryarbete och är även engagerad i både Guldägget och branschen. Att han även satt som ordförande förra året i kategorierna PR, Event, Integrerat och Titan är en stor fördel. Frank var en utmärkt kategoriordförande och jag är säkert på att han gör ett minst lika bra jobb som juryordförande, säger guldäggsgeneralen Maja Siösteen i ett pressmeddelande.

Förra året var Forsman & Bodenfors Anna Qvennerstedt ordförande.

- Ordföranderollen är ett förtroendeuppdrag man inte kan tacka nej till. Jag ska försöka inspirera de andra i juryn till att diskutera så mycket som möjligt och inte backa för sina åsikter, säger Frank Hollingworth i pressmeddelandet.

Frank Hollingworth är en av branschens mest meriterade namn. Tidigare arbetsplatser inkluderar Grey New York, Lowe Brindfors, TBWA och Hollingworth/Mehrotra. Han har också varit jurymedlem i Dagens Medias tävling Topp Fem.

Martin Schori

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.