Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Måndag13.07.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråer

Hallvarsson bygger ut ledningen

Publicerad: 11 September 2012, 06:29
Uppdaterad: 6 December 2015, 14:12

Hallvarsson & Halvarsson tar in Connectas kommunikationschef Robin Askelöf i ledningsgruppen och utser samtidigt Johan Ramsten till vice vd.


Ämnen i artikeln:

Hallvarsson Halvarsson

Robin Askelöf kommer senast från Connecta där han varit kommunikationschef. Tidigare har han jobbat på bland annat JKL och Differ.

Nu kliver han in i Hallvarsson & Halvarsson och tar plats i ledningsgruppens som executive partner.

– Jag har känt Robin länge och har försökt rekrytera honom i sju år nu. Jag känner honom som en oerhört skicklig konsult med ett stort mått av lyhördhet och känsla för hur kommunikation i breda perspektiv hänger ihop, säger Hallvarsson & Halvarssons vd Martin Petersson till dagensmedia.se.

Samtidigt kliver Johan Ramsten upp och får den ny rollen som vice vd på företaget. Han har varit på byrån sedan 2004 och har suttit med i ledningsgruppen sedan 2007.

– Johan varit hos oss länge nu och det känns som ett naturligt steg för att vårt företag ska fortsätta att växa. Det är dessutom en konsekvens av att jag lägger ner en del av min tid i ägarföretaget King Worldwide, säger Martin Petersson, och fortsätter:

– Förra året var ett år där vi tog en del marknadsandelar. Den tillväxten var på en ganska bred front, men primärt inom de mer rådgivningsintensiva segmenten och där satsar vi och växer. Nu hoppas jag att tillväxten tar ytterligare skjuts och fart.

Elin Hanspers

elin.hanspers@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

Hallvarsson Halvarsson

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.