Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Söndag25.10.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråer

Hallon väljer nya byrån Magic by iStone

Publicerad: 25 September 2015, 06:37
Uppdaterad: 6 December 2015, 11:50

Mobiloperatören Hallon bryter med Cloud Nine - för Magic by iStone.


Mobiloperatören Hallon lanserades 2013 och grundidén var att lägga allt fokus på att förenkla för kunden. Konceptet fungerade, enligt Hallon över förväntan, och de säger sig se en stadig tillströmning av kunder.

Nu vill Hallon ta enkelheten i den digitala kundupplevelsen till nästa nivå och väljer kommunikationsbyrån Magic by iStone, som lanserades i januari i år. Byrån är en satsning från verksamhets- och IT-konsultbolaget iStone. Magic by iStone har som syfte att skräddarsy idéer till digitala upplevelser.

– Vi vill förenkla Hallon ytterligare och bli ännu enklare digitalt. Vi kommer bland annat lansera några kampanjer under vintern som ska bli mer digitala. Vi är väldigt nöjda med att ha Magic by iStone som byrå, det kommer bli bra, säger Niklas Grawé, som är ansvarig för Hallon, till Dagens Media.

Han fortsätter:

– Vi ser bara positivt på att vi båda är ganska nya i våra branscher. Vi vill vara en konkurrent till gammeloperatörer och vill inte ha någon som tänker gammalt, utan vi vill ha det nytt och fräscht, säger Niklas Grawé.

Magic by iStone ersätter Cloud Nine för Hallon. Hallon kommer forsätta sitt samarbete med Stiller Studios.

Frida Nygren

frida.nygren@dagensmedia.se

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.