Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Fredag28.02.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråer

Hallå där... Sandra Kastås som lämnar Ullman PR efter fem år

Publicerad: 16 Februari 2017, 10:50
Uppdaterad: 16 Februari 2017, 11:57

Sandra Kastås, ny pr-chef för Ehrenberg Kommunikation i Stockholm. Foto: Pressbild

Efter ett uppehåll på tre år är det ikväll dags för ”Stora pr-priset” där du är juryordförande. Hur känns det?


Ämnen i artikeln:

Ullman PRStora pr-priset

– Det känns bra. Det blir mycket folk, 45 personer kommer på middagen och ytterligare 40 till prisutdelningen, så det blir roligt. Vi har ju haft en paus på tre år, så det är något färre bidrag än tidigare år. 

Ser du några trender bland bidragen?

– Många bidrag har varit relaterade till Almedalen, och det har varit mycket kampanjer. Vi har försökt att få in långsiktiga pr-arbeten som visar på hur pr verkligen kan förändra samhället, till exempel bidra till lagändringar, eller på den nivån. Men jag vet ju själv hur svårt det är samla ihop ett uppdrag som man kanske har haft för en kund i tio år.

Hon fortsätter:

Det råder en stark kampanjkultur, men vi har exempel på både långsiktiga, varumärkesdrivna och säljdrivande arbeten.

För fem år sedan började den då nyutexaminerade Sandra Kastås som vd-assistent på Ullman PR. När hon nu slutar – för att bli PR-chef på Ehrenberg Kommunikations nyöppnade Stockholmskontor – är det som vice-vd.

– Jag har lärt mig hur mycket som helst på Ullman PR, från början var det bara jag och Harald Ullman, och jag var helt ny i yrket. Framförallt så har jag arbetat upp ett stort nätverk, säger Sandra Kastås.

Vad var det som lockade med Ehrenberg Kommunikation?

– Jag var redo för någonting nytt, jag hade ju varit på Ullman PR i fem år, och kände att jag började stagnera lite och behövde nya utmaningar. När jag inledde samtal med Ehrenberg Kommunikation om att bygga upp kontor i Stockholm kändes det jätteintressant. Det är ett internationellt företag med bra utvecklingsmöjligheter och större perspektiv.

När börjar du?

– Jag börjar på måndag. Jag inleder med en liten turné till kontoret i Hamburg och sedan till Köpenhamn. Den första mars sätter jag i gång i Stockholm. 

Janne Naess

Bildredaktör, fotograf och reporter

janne.naess@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

Ullman PRStora pr-priset

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.