Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråer

Håkanson köper in sig i Håkan Hellströms skivbolag

Publicerad: 21 april 2016, 09:55
Uppdaterad: 22 april 2016, 11:23

Håkanson United blir en av de största ägarna till Håkan Hellströms skivbolag Telegram Studios. "Vi är grymt stolta och glada att inleda det här partnerskapet", säger Håkanson Uniteds vd Petter Håkanson.


Anton Äng

anton.ang@dagensmedia.se


Sponsorbyrån Håkanson United har tidigare jobbat med företag som Spendrups, SJ och Nordea. Nu ger man sig in musikbranschen.

Håkanson blir en av de största ägarna och partners i Telegram Studios, som har artisten som Håkan Hellström i sitt stall. Som en del i affären kommer Håkansons vd Petter Håkanson ta en del i Telegrams styrelse.

Stranded Rekords, Telegram Bokförlag och Telegram Musikförlag slogs samman till företaget Telegram Studios Ltd förra året då man samtidigt börsnoterades på GXG Markets UK i London . I ledningen finner man vd Niklas Lundell, Joel Borg, Klas Lunding och Isse Samie

– Vår affärsidé är ju att hjälpa företag att med lönsamhet flytta pengar från traditionell reklam in i engagerande områden som sport och musik. Musikbranschen är ju som bekant inne i en total förvandling. Vi har jobbat nära Joel och Niklas förut i deras roller på Luger och bedömer Telegram är det mest kreativa och spännande spelaren i området. Så vi är grymt stolta och glada att inleda det här partnerskapet. Vi kommer att kunna skapa massor av nya idéer, koncept och bygga värden för våra kunder och anställda, säger Petter Håkanson till Dagens Media.

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev