Håkanson köper in sig i Håkan Hellströms skivbolag

2016-04-21 11:55  
Håkanson United blir en av de största ägarna till Telegram Studios. Foto: Pressbild.

Håkanson United blir en av de största ägarna till Håkan Hellströms skivbolag Telegram Studios. "Vi är grymt stolta och glada att inleda det här partnerskapet", säger Håkanson Uniteds vd Petter Håkanson.

Sponsorbyrån Håkanson United har tidigare jobbat med företag som Spendrups, SJ och Nordea. Nu ger man sig in musikbranschen.

Håkanson blir en av de största ägarna och partners i Telegram Studios, som har artisten som Håkan Hellström i sitt stall. Som en del i affären kommer Håkansons vd Petter Håkanson ta en del i Telegrams styrelse.

Stranded Rekords, Telegram Bokförlag och Telegram Musikförlag slogs samman till företaget Telegram Studios Ltd förra året då man samtidigt börsnoterades på GXG Markets UK i London . I ledningen finner man vd Niklas Lundell, Joel Borg, Klas Lunding och Isse Samie

– Vår affärsidé är ju att hjälpa företag att med lönsamhet flytta pengar från traditionell reklam in i engagerande områden som sport och musik. Musikbranschen är ju som bekant inne i en total förvandling. Vi har jobbat nära Joel och Niklas förut i deras roller på Luger och bedömer Telegram är det mest kreativa och spännande spelaren i området. Så vi är grymt stolta och glada att inleda det här partnerskapet. Vi kommer att kunna skapa massor av nya idéer, koncept och bygga värden för våra kunder och anställda, säger Petter Håkanson till Dagens Media.

Anton Äng

Kommentarer

Välkommen att säga din mening på Dagens Media.

Principen för våra regler är enkel: visa respekt för de personer vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras efter publiceringen av Dagens Media eller av oss anlitad personal.

  Kommentarer

Läs även

Åsikter & debatt