Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråer

Gustav Martner ny digital rådgivare på Prime

Publicerad: 13 juli 2016, 07:11
Uppdaterad: 13 juli 2016, 07:19

Prime knyter till sig branschprofilen Gustav Martner, som ska verka som digital och kreativ rådgivare för byrån.


Ämnen i artikeln:

PrimeCP B

Gustav Martner har bland annat varit med och grundat digitalbyrån Daddy (sedemera CP+B Scandinavia), startups som Burt Corp och nu senast den ideella organisationen Digital Reliance.

Vid sidan av detta arbetar han som frilansande rådgivare för olika bolag och organisationer.

– Primes kundbas är intressant, eftersom den sträcker sig över allt från offentlig sektor och ideella organisationer till stora kommersiella bolag och startups. Väldigt många av dessa behöver hjälp både med digitaliseringsutmaningar och det som brukar kallas CSR. Och det är ju dom två områdena jag tror jag kan bidra mest inom, säger Gustav Martner i ett pressmeddelande.

Inom organisationen Digital Reliance arbetar Gustav Martner med aktioner och opinionsbildning för att stärka utsatta grupper i, och med hjälp av, digitala medier. Organisationen driver bland annat projektet Refugee Phones, som bidrar med telefoner och simkort till nyanlända flyktingar.

–  Våra kunder kommer inte bara till oss för att stärka deras konkurrenskraft utan också deras samhällskraft. Gustavs samhällsengagemang och digitala expertis ligger helt i linje med vad våra kunder behöver och efterfrågar där digitaliseringen ger upphov till affärs- och verksamhetsmöjligheter snarare än enbart kommunikation, säger Therese Bohlin, byråchef på Prime, i pressmeddelandet.

Amanda Törner

Reporter

amanda.torner@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

PrimeCP B

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev