Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråer

Gullers Grupp värvar skådespelaren Johan Paulsen

Publicerad: 2 juni 2015, 13:43
Uppdaterad: 6 december 2015, 11:59

För att satsa på starka berättelser och hitta nya uttryckssätt för kunderna rekryterar Gullers Grupp Jordskott-skådespelaren Johan Paulsen.


Ämnen i artikeln:

Gullers Grupp

Skådespelaren Johan Paulsen är bland annat känd från "Jordskott" och "Äkta Människor". Nu rekryteras han till Gullers Grupp.

– Hela branschen letar efter nya sätt att kommunicera i en värld som blir allt mer högljudd och skrikig. Vi får en annan väg och tittar på vad teatern har gjort. Under 2000 år har den fängslat oss med berättelser, säger Annika Sjöberg, vd på Gullers Grupp, till Dagens Media och fortsätter:

– Det här är ett sätt för oss att stärka berättandet och hitta nya uttryckssätt för våra kunder. Vi har jobbat med Johan i många år där vi bland annat använt honom under chefsdagar och på utbildningar.

På senare tid har Gullers Grupp växt. Bland annat har byrån satsat i Göteborg, vunnit regeringskansliet som kund och öppnat i Skåne.

– Under kortare tid än ett år har vi startat fyra bolag. Dessutom rekryterar vi så det är en tydlig expansion. Jag tror att vi har blivit duktigare på att berätta vad vi gör, säger Annika Sjöberg och fortsätter:

– Det känns jätteroligt. Överhuvudtaget är det roligt att driva en byrå som har en sådan fart framåt och att vi lyckas så bra med det vi gör. Under 2014 ökade vi våra intäkter med 20 procent, så det är en hygglig summa.

LÄS OCKSÅ:

Andreas Gabrielsson

andreas.gabrielsson@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

Gullers Grupp

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev