Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråer

Gullers Grupp rekryterar från Grayling

Publicerad: 15 april 2015, 06:48
Uppdaterad: 6 december 2015, 12:06

Inför öppningen av det nystartade Malmö-kontoret har tre nya anställda rekryterats.


Den 1 maj öppnar pr-byrån Gullers Grupp upp sitt nya kontor i Malmö. Inför öppningen har nu tre nya konsulter rekryterats. Julia Thorfinn och Ida Åstrand från Grayling samt Adam Bartnik från Skånetrafiken är de som ska förstärka Gullers Grupps erbjudande.

– Vi är jätteglada över att så snabbt kunna rekrytera Julia, Adam och Ida, som är erfarna konsulter och dessutom har stor kunskap om Skåneregionen. De breddar vårt erbjudande i Skåne, särskilt inom medierelationer, digital kommunikation, krishantering och kampanj- och varumärkesarbete, säger Annika Sjöberg, vd för Gullers Grupp, i ett pressmeddelande.

På Graylings har Julia Thorfinn arbetat med bland annat medierådgivning och krishantering för kunder. Hon har också arbetat på SVT och SR. Bland annat som reporter på "Uppdrag Granskning".

Ida Åstrand har varit kreativ chef på Grayling och har också varit kommunikationskonsult med uppdragsgivare från bland annat livsmedelssektorn och telekom.

Under de senaste sju åren har Adam Bartnik arbetat på Skåneregionen som marknadsansvarig. Innan dess har han varit bland annat projektledare och kreatör.

– Vi hoppas kunna rekrytera ännu fler till vårt Skånekontor i höst. Vår etablering har väckt intresse både hos dem som vill ha oss som arbetsgivare och hos de som vill samarbeta med oss, säger Annika Sjöberg.

LÄS OCKSÅ:

Andreas Gabrielsson

andreas.gabrielsson@dagensmedia.se

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.