Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråer

Gullers Grupp köper upp byrån Sturm & Drang

Publicerad: 18 december 2017, 14:33
Uppdaterad: 18 december 2017, 14:33

Gullers Grupps vd, Hans Gennerud: "Vi har en strävan att kunna expandera i göteborgsområdet och vi ser att den marknaden är en tillväxt".


Ämnen i artikeln:

Gullers Grupp

Byrån Gullers Grupp har redan etablerat sig i Göteborg, men gör en ytterligare satsning när man köper upp reklambyrån Sturm & Drang.

– Vi har en strävan att kunna expandera i göteborgsområdet och vi ser att den marknaden är en tillväxt. Då vill vi se ifall vi kan växa där. Sen har möjligheten uppstått att förvärva Sturm & Drang som vi vet är en väldigt duktig och kreativ byrå, med liknande kundstruktur som den Gullers Grupp har, med väldigt mycket inriktning mot samhällsstrukturer inom företag, myndigheter och organisationer, säger Hans Gennerud, vd på Gullers Grupp, till Dagens Media.

Hur mycket kostar byrån?

– Oj, det är hemligt. Vi kommer med all säkerhet att vilja göra fler förvärv, så skulle jag säga det nu skulle det bli golvet för nästa förhandling – och det vill jag inte.

Uppköpet av Sturm & Drang kommer inte få några konsekvenser i form av uppsägningar, utan samtliga medarbetare från reklambyrån kommer följa med.

Alex Hartelius

Ämnen i artikeln:

Gullers Grupp

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev