måndag6 februari

Kontakt

Annonsera

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråer

Gullers Grupp köper Humbly

Publicerad: 20 augusti 2018, 07:58
Uppdaterad: 20 augusti 2018, 09:39

Medarbetare på Humbly.

Gullers Grupp genomför sitt tredje byråförvärv i år. Genom köpet av den strategiska designbyrån Humbly stärker Gullers Grupp sitt digitala erbjudande och etablerar sig i Umeå.

Ämnen i artikeln:

Gullers Grupp

AT


Humbly grundades 1994 och har idag 20 medarbetare. Fokus ligger på digital strategi och design, och idag jobbar man med kunder som Länsförsäkringar Västerbotten, Umeå kommun, Atea och Västerbottens läns landsting.

Nu köpts Humbly upp av Gullers Grupp, som därmed stäker sitt digitala erbjudande och även öppnar kontor på en femte ort genom att etablera sig i Umeå.

– Kommunikationslandskapet förändras och med det vår uppgift. Humblys spjutspets inom digital strategi och design kommer att stärka vårt erbjudande och ge oss ännu bättre förutsättningar att skapa helt nya kommunikationslösningar, säger Hans Gennerud, från Gullers Grupps styrelse, i ett pressmeddelande.

Humblys vd Anna-Karin Nilsson:

– Vi är väldigt stolta över Humbly och känner att det är dags att ta nästa steg. Vi vill utvecklas och bidra på en nationell arena. Vi har följt Gullers Grupp en tid och som branschen ser ut tror vi att de är på precis rätt spår. Detta tror vi är en bra matchning för våra kompetenser och vi blir starkare tillsammans.

Gullers Grupp har redan hunnit med två tidigare byråförvärv i år. I början av året köpte man reklambyrån Sturm & Drang och så sent som i maj contentbyrån Matter.

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev