Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

söndag09.05.2021

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråer

Gullers Grupp fortsätter Göteborgssatsning

Publicerad: 13 januari 2015, 07:18
Uppdaterad: 6 december 2015, 12:17

Knyter till sig Andrea Jovell från Svenskt Näringsliv.


Ämnen i artikeln:

Gullers Grupp

Dagens Media har tidigare berättat om Gullers Grupp:s expansion i Göteborg. Under förra året startade kommunikationsbyrån ett dotterbolag med bas i staden och i september öppnades ett nytt kontor under ledning av före detta Graylingkonsulterna Stefan Kraft och David Björneloo.

Nu fortsätter byrån sin satsning i Västsverige genom att knyta till sig pr-konsulten Andrea Jovell. Mellan 1990 och 2008 drev hon byrån Begriplig PR med drygt tio konsulter i Östersund och Åre. Bland tidigare uppdragsgivare finns bland annat Almi, Företagarna, LRF och Västra Götalandsregionen. Hon har även varit biträdande regionchef på Svenskt Näringsliv i Västsverige.

– Jag har följt Gullers Grupp sedan starten 1989 och ser företaget som en nytänkande och vass kommunikationsbyrå. Kommunikation för samhällsaktörer kräver speciell kunskap och erfarenhet och det har vi, säger Andrea Jovell i ett pressmeddelande.

Stefan Kraft, vd för Gullers Grupp Göteborg, fortsätter:

– Vi är jätteglada över att Andrea väljer att arbeta med oss.  Hon är både en skicklig konsult och uppskattad föredragshållare med ett brett nätverk bland ledande samhällsaktörer inom näringsliv, offentlig sektor och organisationssverige.

Under våren planerar Guller Grupp ytterligare två rekryteringar i Göteborg.

 

LÄS ÄVEN:

Anton Andersson

anton.andersson@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

Gullers Grupp

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.