Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera


Byråer

Gullers Grupp expanderar

Gullers fortsätter att växa och rekryterar två nya seniora konsulter.

Hanna Frick

Reporter

hanna.frick@dagensmedia.se


Publicerad: 26 Augusti 2016, 09:10
Uppdaterad: 26 Augusti 2016, 09:14

Ämnen i artikeln:

Gullers Grupp

Nyligen stod stod det klart att Gullers Grupp köper upp Hero Kommunikation. Tidigare i år köpte pr-byrån även in sig i Rodolfo.

Nu expanderar byrån ännu mer och rekryterar de seniora konsulterna Johan Järnesund och Ing-Marie Olofsdotter.

Tillsammans kommer de arbeta med att stärka upp byråns erbjudande inom public affairs, medierelationer, kriskommunikation och upphandlingar.

Johan Järnesund kommer senast från en tjänst som kommunikationschef på Miljö- och energidepartementet och har mångårig erfarenhet av samhällskommunikation på olika expertmyndigheter.

Ing-Marie Olofsdotter lämnar tjänsten som administrativ chef på Energimarknadsinspektionen och har tidigare arbetat som kommunikationschef inom flera myndigheter.

– Johan och Ing-Marie har stor erfarenhet av att jobba i politiskt styrda organisationer och de särskilda krav som det ställer på kommunikationsarbetet. De kommer att tillföra värdefull kompetens och vässa vårt erbjudande inom public affairs ytterligare, säger Ulf Dahlqvist, byråchef på Gullers Grupp Stockholm, i ett pressmeddelande.

De båda tillträder som seniorkonsulter på Gullers Grupp den 1 september.

Ämnen i artikeln:

Gullers Grupp

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Missa ingenting från Dagens Media! Prenumerera på vårt nyhetsbrev helt gratis!

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.