Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Tisdag19.01.2021

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråer

Guld till Jo Ann Tan och NK

Publicerad: 17 April 2012, 18:22
Uppdaterad: 6 December 2015, 14:25

Guldet i Design går till Jo Ann Tan Studio och NK för arbetet med varuhusets installationer.


Ämnen i artikeln:

Guldägget 2012

Det var i januari 2011 som Jo Ann Tan tog över som cd för NK med målet att återta positionen som ett internationellt varumärke och shoppingdestination.

Motiveringen till vinsten lyder:

”En enad och hänförd jurygrupp konstaterar att Törnrosa har väckts ur sin sömn – och en outnyttjad kanal har återerövrats. Med hög internationell klass, på ett kreativt, kommunikativt och magiskt sätt, lyfter årets guldägg både varumärket och produkten. En känslofylld upplevelse som vidgar begreppet design.”

Tre silver delas dessutom ut i Design. Forsman & Bodenfors tilldelas ett silver för Ikeas ”Kökskonster”, och systerbyrån Happy F&B vinner ett silver för Naturvårdsverkets ”Sveriges Nationalparker”. Dessutom får Garbergs ett silver för ”Beijing8”.

Arbetsgrupp "Nordiska Kompaniet 2011"

Creative Director Jo Ann Tan Designer Alla designers på JoAnn Tan Studio Kundansvarig Cilla Winbladh Producent Alla producenter på JoAnn Tan Studio Övrigt Alla unika hantverkare i Stockholm och Milano

Madeleine Nilsson

Redaktör

madeleine@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

Guldägget 2012

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.