Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråer

Grow växlar upp med vd-byte

Publicerad: 1 februari 2013, 07:16
Uppdaterad: 6 december 2015, 13:57

Johan Almquist blir ny vd för varumärkes- och designbyrån Grow. Han har en bakgrund som global varumärkes- och marknadsdirektör hos Electrolux och har Nordenchef för byrånätverket TBWA.


Ämnen i artikeln:

ElectroluxGrowTBWA

I början av april tillträder Johan Almquist som ny vd samtidigt som nuvarande vd:n Joakim Uebel övergår till rollen som arbetande styrelseordförande och partner med fokus på ekonomi och expansion.

- I min tidigare roll på Electrolux har jag haft förmånen att arbeta med de främsta varumärkes-, design-, kommunikations- och innovationskonsulterna runt om i världen – inklusive Grow som global huvudpartner. Jag ser fram emot att använda mina erfarenheter för att bygga vidare från denna starka position, säger Johan Almquist.

Varumärkesutvecklingsbyrån Grow grundades 2003 och arbetar med varumärkesstrategi, design och kommunikation.

- Vi har haft en ledande position under våra snart 10 första år, nu vill vi utveckla vår förmåga ytterligare för att behålla initiativet och driva branschen framåt. Johan Almquist är en av få nordiska marknadsförare som både har erfarenhet av en ledande global roll i en multinationell organisation och även som entreprenör i byråbranschen, säger en av grundarna Andreas Rosenlew.

Helen Preutz

Ämnen i artikeln:

ElectroluxGrowTBWA

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.