Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråer

Grow landar skånsk sparbank

Publicerad: 21 mars 2014, 13:01
Uppdaterad: 6 december 2015, 12:43

När ett antal sparbanker går ihop blir det Grow som får leda arbetet med att ta fram en visuell identitet och en varumärkesplattform.


Ämnen i artikeln:

Grow

Byrån kommer att agera strategisk partner till det nya banksamarbetet, som troligen kommer gå under namnet Sparbanken Skåne.

Den nya banken kommer att bli Sverges största i sitt slag och sysselsätta 650 anställda på 44 kontor.

– Vi valde Grow på grund av deras tydliga struktur i varumärkesarbetet, implementeringen och själva affären. Dessutom har de tidigare erfarenhet från Sparbankerna och vet hur viktigt vårt samhällsengagemang är för oss, säger varumärkeschefen Maths Malmström i ett pressmeddelande.

Andreas Bjöwi, projektledare på Grow, ser fram emot samarbetet med den nya banken.

– Det är både kul och spännande att få vara med i processen med att lägga grunden till Skånes nya sparbank. Sparbanksidén ligger verkligen i tiden och som affärsmodell har den funnits i Sverige sen 1820. Så vi ser fram emot att utveckla Sparbanken Skåne till en framtidens bank, säger Andreas Bjöwi ansvarig projektledare på Grow.

Sedan tidigare jobbar Grow bland andra med Helly Hansen, Hästens, SAS, Brio och Electrolux.

Pär Ullrich

Ämnen i artikeln:

Grow

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.