Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Söndag31.05.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråer

Great Works öppnar i Shanghai

Publicerad: 29 Juli 2010, 08:17
Uppdaterad: 6 December 2015, 15:43

Noko Jeans-grundarna Jacob Åström och Tor Rauden Källstigen är två av kandidaterna som kan komma att leda det kreativa arbetet på Great Works nystartade Shanghai-kontor.


Ämnen i artikeln:

Great Works

Webbyråns kinakontor, som i början av juli smygöppnade i Shanghai, är under utveckling, och Great Works-medarbetarna Jacob Åström och Tor Rauden Källstigen, som står bakom omtalade jeansmärket Noko Jeans, står som kandidater för att leda det kreativa arbetet i Shanghai.

– Vi för en dialog med dem, men det är fortfarande väldigt oklart. Vi har även diskussioner med andra som skulle passa i rollen att leda den kreativa utvecklingen, säger Mattias Nyström, partner på Great Works.

Great Works har adopterat det kinesiska företaget Shepherd Digital som finns i Great Works japanska nätverk TYO. Sedan starten i juli jobbar det 16 personer där, varav alla är kineser. Representanter från Great Works styrelse i Sverige ansvarar för verksamheten.

– Det kommer att allt eftersom fyllas på med svenskar och andra västerlänningar och japaner. Vi jobbar ju redan mycket mot japanska kunder och kommer att bredda det. Just nu jobbar vi med att få in vår kultur på bästa sätt.

Hur stor är den här satsningen?

– Den kinesiska marknaden är ju sjukt stor, så det finns helt klart potential. Hur det utvecklar sig får vi se.

Therese Johansson

Ämnen i artikeln:

Great Works

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.