Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

torsdag22.04.2021

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråer

Göteborgsbyrå växer med tre

Publicerad: 15 augusti 2013, 05:45
Uppdaterad: 6 december 2015, 13:38

Kommunikationsbyrån Stark har knutit till sig tre nya medarbetare. Syftet är att behålla sitt försprång vad gäller upplevelsebaserade medierna film och event.


Ämnen i artikeln:

Shout

I september i fjol berättade Dagens Media att Joakim Hökegård lämnade jobbet som vd på reklambyrån Shout för att bli vice vd och marknadsstrategiskt ansvarig på Göteborgsbyrån Stark Corporate Communication.

– Den viktigaste framgångsfaktorn för kommunikationsbyråer i dagens förändrade medielandskap är deras benägenhet att utvecklas, säger han.

Nu växer byrån med tre nya medarbetare. Ola Janson från Kollaboratoriet ska bidra med kunskap om webbutveckling och gamification.

Marie Liljenor blir produktionsledare och är redan engagerad i ett av Starks större projekt. Hon har tidigare arbetat med långfilmer som "Kon Tiki" och "Känn ingen sorg".

Lina Lundkvist blir projektkoordinator och erbjöds anställning på Stark redan innan hennes praktikperiod var slut. Hon har en bred erfarenhet av projektledning, både i det civila och som yrkesmilitär.

Stark specialiserar sig på strategisk företagskommunikation åt större svenska företag. Bland kunderna finns bland andra SKF, Göteborgs stad, Ericsson, Volvo och IKEA.

Helen Preutz

Ämnen i artikeln:

Shout

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.