Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråer

Göteborg & Co väljer Dear Friends

Publicerad: 25 januari 2018, 07:20
Uppdaterad: 25 januari 2018, 07:22

Göteborgsbyrån väljer ny reklambyrå i utvecklingen av Göteborg som turist- och evenemangsstad.


Kommunikationsbyrån Göteborg & Co, som bland annat ägs av Göteborgs kommun, har uppgiften att marknadsföra utvecklingen av västkuststaden som turist-, mötes- och evenemangsstad.

Efter en upphandling står det nu klart att Dear Friends väljs till ny reklambyrå för projektet och kommer att samarbeta med Göteborg & Co.

– Vi behöver en fullservicebyrå som kan leverera på alla nivåer och vi fick in fem gedigna anbud. Förslagen utvärderades av en grupp på sju personer utifrån tydligt specificerade parametrar och vi ser fram emot ett spännande samarbete med Dear Friends, säger Agneta Forshufvud, som ansvarat för upphandlingen, i ett pressmeddelande.

Roger Brovik, vd på Dear Friends:

– Vårt erbjudande känns som en perfekt matchning mot de kommunikativa utmaningar som turist- och evenemangsstaden Göteborg står inför de närmsta åren. Som Göteborgsbyrå är vi naturligtvis både glada och stolta att få förtroendet att samarbeta med Göteborg & Co.

Simon Nilsson

simon.nilsson@dagensmedia.se

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.