Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråer

Golin Harris in i garderoben

Publicerad: 14 mars 2014, 12:13
Uppdaterad: 6 december 2015, 12:44

Förvaringsföretaget Elfa ger byrån uppdraget att bygga koncernens varumärken.


Förutom varumärket Elfa gäller uppdraget gäller Elfa-koncernens varumärken Lumi och Kirena. Bolaget arbetar med föraringslösningar, för till exempel kläder och verktyg.

Efter en byråupphandling ska nu Golin Harris fungera som strategisk och kreativ byråpartner för den nordiska marknaden. Byrån kommer främst jobba med varumärkesbyggande pr och kommunikation.

– Teamet har visat prov på professionalism och både strategiska och kreativa idéförslag för Elfas varumärken. De har ett väl fungerande och upparbetat nordiskt pr-nätverk som passar våra behov och utmaningar, säger Malin Lindgärde, marknads-och kommunikationschef på Elfa International, i ett pressmeddelande.

Kundansvarig på Golin Harris blir Sara Wretblad Carreras:

– Vi är väldigt stolta över att ha vunnit pr-uppdraget för Elfa International, ett på många sätt ikoniskt företag med en fantastisk historia att berätta. Vi är fulla av förväntan över arbetet att ta fram en kommunikationsstrategi och aktiviteter lika smarta och effektiva som Elfas produkter, säger hon i pressmeddelandet.

Arbetsgrupp Golinharris

Kundansvarig: Sara Wretblad Carreras

Projektledare: Cecilia Ericson

Kreatör: Peter Laurelli

Strateg: Anders Nilsson

Mediespecialist: Anna Hansson

Simon Andrén

simon.andren@dagensmedia.se

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.

Se fler branschtitlar från Bonnier News