Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Lördag17.04.2021

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråer

GK tar in fyra nya kunder

Publicerad: 30 Maj 2016, 11:06
Uppdaterad: 30 Maj 2016, 13:35

UPPDATERAD. Geelmuyden Kiese får fyra nya samarbetspartners, alla med tech som gemensam nämnare.


Ämnen i artikeln:

Geelmuyden Kiese

Geelmuyden Kiese har under den senste tiden vuxit inom tech. Man har rekryterat Anna Olsson och Åsa Johansen som båda har mångårig erfarenhet inom IT och tech, och låtit Simon Wallin, som arbetat som rådgivare på byrån, bli ansvarig för GKs tekniksegment.

Nu fortsätter man på tech-spåret genom att inleda samarbeten med fyra techföretag: det molnbaserade planeringsverktyget Anaplan, Bold Arc som utvecklar egen programvara för Virtual Reality, japanska NEC:s division för visuella lösningar och IT-tjänsteföretaget Ricoh.

– Teknik, eller tech, är ett väldigt brett begrepp idag, och återfinns på ett eller annat sätt hos nästan alla våra kunder. När vi talar om ett tekniksegment menar vi kunder som har särskilt tekniskt komplexa produkter eller tjänster att kommunicera. Det är roligt att vi nu har anledning att formalisera en branschgrupp för tech med ett så starkt team, säger Simon Wallin i ett pressmeddelande.

Ebba Elfstrand

Ämnen i artikeln:

Geelmuyden Kiese

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.