Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Lördag19.09.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråer

Gifta byråchefer lämnar Göteborg för Stockholm

Publicerad: 13 Januari 2011, 12:33
Uppdaterad: 6 December 2015, 15:24

Både Mindshare och Vizeum förlorar sina kontorschefer i Göteborg då de äkta makarna Torbjörn och Jessica Larsson bestämt sig för att flytta till Stockholm.


Ämnen i artikeln:

VizeumMindshare

Torbjörn Larsson, chef för Mindshares Göteborgskontor, återvänder efter sju år till Stockholm. Han ersätts av seniorkonsulten Gunilla Andersson och Ulrika Sohtell tar över ansvaret som kundansvarig. Torbjörn Larsson tar föräldraledigt från och med mars men blir kvar i Mindshares organisation. I vilken roll är ännu inte bestämt.

– Det har varit en väldigt rolig resa här i Göteborg och vi har åstadkommit mycket. Det är med dubbla känslor jag lämnar men det var ett gemensamt beslut inom familjen, säger Torbjörn Larsson.

Och det beslutet påverkar i hög grad Vizeum, då Torbjörn Larsson är gift med Vizeums Göteborgschef, Jessica Larsson, som också flyttar till Stockholm.

– Jessica blir kvar i vår organisation. Exakt i vilken position är ännu inte klart men hon kommer få en framträdande roll där vi kan dra nytta av hennes kompetens, säger Aegis Sverigechef, Göran af Klercker.

Vizeum är ute på jakt efter en ny vd sedan Ulrika Molin slutade i november förra året. Hon stannar dock kvar på Vizeum fram till våren. Göran af Klercker säger om rekryteringsprocessen:

– Det är bättre att vi gör det här noggrant än snabbt.

Henrik Widell

Ämnen i artikeln:

VizeumMindshare

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.