Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera
SökByråer

Geelmuyden Kiese värvar vd från Gullers grupp

Publicerad: 23 Maj 2017, 12:30
Uppdaterad: 23 Maj 2017, 12:31

Johan Brandt, ny vd på Geelmuyden Kiese Sverige. Pressbild/Geelmuyden Kiese

Geelmuyden Kieses nya Sverigechef blir Johan Brandt som varit senior partner på Gullers grupp.


Ämnen i artikeln:

Gullers GruppGeelmuyden Kiese

Geelmuyden Kiese planerar att växa i Stockholm och värvningen av Johan Brandt är en del i satsningen på den svenska marknaden.

– Jag är glad att Johan väljer att börja hos oss. Med sin bakgrund kommer han fortsätta vår expansion och etablera oss på nya arenor i Sverige samt bidra till att utveckla vår skandinaviska position, säger Hans Geelmuyden, styrelseordförande och vd för Geelmuyden Kiese-gruppen i en kommentar.

Geelmuyden Kiese uppger att de hittills i år har vunnit 15 nya kunder i Sverige, många inom teknik- och tillväxtbranscher och samhällsaktörer. I år har de också åtta nomineringar till Sabre awards.

Johan Brandt, som de senaste sju åren varit senior partner och delägare på kommunikationsbyrån Gullers grupp, ser fram emot det nya vd-jobbet.

– Geelmuyden Kiese är en skandinavisk välrenommerad kommunikationsbyrå med imponerande bredd och djup. Jag ser fram emot att få bidra med min kunskap och erfarenhet för att fortsätta utveckla byråns svenska verksamhet. Det ska också bli spännande att stärka samarbetet mellan länderna för att stötta våra uppdragsgivare på bästa sätt.

Han har även bakgrund som redaktör, chef och tillförordnad ansvarig utgivare under tio år på Dagens Nyheter.

Mathias Asplund


Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev