Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

lördag12.06.2021

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråer

Geelmuyden Kiese ska förbättra skolan

Publicerad: 2 mars 2015, 07:31
Uppdaterad: 6 december 2015, 12:11

Genom bland annat pr-arbete och rådgivning ska kommunikationsbyrån Geelmuyden Kiese hjälpa Teach for Sweden att vässa sin kommunikation. Något som i förlängningen ska leda till en mer likvärdig skola för alla.


Ämnen i artikeln:

Geelmuyden Kiese

I dag blev det klart att Geelmuyden Kiese blir kommunikationsbyrå till ledarutbildarna Teach for Sweden. I samarbetet ingår bland annat kommunikationsrådgivning, pr-arbete och opinionsbildning kring den svenska skolans utmaningar.

– Det viktigaste för oss när vi väljer samarbetspartner är en gemensam värdegrund och äkta engagemang. Hos GK fann vi rådgivare som brinner för våra frågor och med värdefull kunskap om hur vi kan lyfta dessa ännu tydligare i den allmänna debatten, säger Ida Karlberg Gidlund, verksamhetschef för Teach for Sweden, i ett pressmeddelande.

Teach for Swedens mål är att alla ska ha rätt till en likvärdig skola. Detta görs genom att rekrytera olika ledartalanger som ska arbeta som lärare på utsatta skolor. Förhoppningen är att på detta sätt höja läraryrkets status.

– Vi är glada och stolta över att Teach for Sweden har valt oss som samarbetspartner. Frågorna som de driver förtjänar mer uppmärksamhet och uppdraget känns extra roligt när de arbetar för en bättre skola och samtidigt vill bredda kompetensen inom lärarkåren, säger Frida Berg, senior rådgivare och chef för Corporate Communications på Geelmuyden Kiese, i ett pressmeddelande.

Teamet på Geelmuyden Kiese består av Frida Berg, kundansvarig, Ida Persson, projektledare och Josefine Lafolie Fischier som politisk rådgivare.

Andreas Gabrielsson

andreas.gabrielsson@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

Geelmuyden Kiese

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.