Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Torsdag29.10.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråer

Garbergs Malmö tar in vice vd

Publicerad: 21 Maj 2015, 10:36
Uppdaterad: 6 December 2015, 12:00

UPPDATERAD. Garbergs Malmö växer med tre medarbetare och tar bland annat in en vice vd. Dessutom breddas erbjudandet till att omfatta marknads-pr.


Ämnen i artikeln:

Garbergs Malmö

Klas Oskarsson blir vice vd, och ska även jobba som projektledare, på Garbergs Malmö. Han har tidigare arbetat på bland annat Few, tidigare Wonderleap & Eight, och The Fan Club.

Dessutom anställer byrån copywritern David Birde och ad:n Jone Eskilsson.

Totalt har därmed Garbergs Malmö, som grundades 2012, elva anställda.

Samtidigt passar byrån på att utöka sitt erbjudande till att även omfatta marknads-pr. Den senaste tiden har det rört sig en del på pr-marknaden i Malmö då Grayling lagt ner och Prime öppnat kontor.

Garbergs Malmö breddar erbjudandet dels på grund av efterfrågan från kunderna och dels för att synkronisera erbjudandet med Garbergs i Stockholm. Klas Oskarsson, som har jobbat med pr på bland annat The Fan Club ska leda arbetet med att bredda erbjudandet.

– Vi är redan igång och jobbar med pr för ett par av våra kunder. Vi har ju en ganska stor branschglidning där köpta medier och förtjänade medier går ihop allt mer, säger Klas Oskarsson till Dagens Media.

Hans uppdrag som vice vd omfattar även att stötta byråns vd Linda Renulf i tillväxtarbetet nu när byrån etableringsfas är förbi. Dessutom ska han ägna sig åt nykundsbearbetning.

Nyligen fick Garbergs Malmö in uppdrag för Sova-butikerna, Zonnic och Helsingborgs Stad.

– Sedan skrevs det avtal i förmiddags med ytterligare en nationell uppdragsgivare som vi tyvärr ej kan prata om ännu.

LÄS ÄVEN

Garbergs till Malmö

Madeleine Nilsson

Redaktör

madeleine@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

Garbergs Malmö

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.