Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråer

Frida Roberts tar över Söderhavet

Publicerad: 13 april 2016, 14:26
Uppdaterad: 13 april 2016, 14:26

Frida Roberts, tidigare chef för kommunikationsenheten på Svenska Institutet, internationellt belönad samt erkänd seminariehållare och branschprofil, är Söderhavets nya VD.


Anton Äng

anton.ang@dagensmedia.se


Hon har tidigare jobbat som varumärkeskonsult i London och är en av skaparna av Curators of Sweden, Sveriges officiella twitterkonto @sweden, som vunnit över 45 nationella och internationella kommunikationspriser, bl.a Grand Prix i Cannes Lions.

Nu tar hon över vd-posten på varumärkes- och designbyrån Söderhavet.

– Det var ett beslut som grundades på både hjärta och hjärna. Jag har följt Söderhavet under många år som kund och har stor respekt för Söderhavets kompetens och den kvalitét som finns i företaget. Det är en byrå med ett stort digitalt arv, säger Frida Roberts till Dagens Media.

I framtiden kommer förändringar att ske, men för tillfället är det en omställningsperiod för den nya vd:n.

– Just nu är jag i en fas där det handlar om att lyssna och lära. Sitta ner med kunder och prata med medarbetare. Jag har en del ideér och funderingar på förändringar i framtiden, men det är viktigt att vi i framtiden fortsatt visar på vår digitala kompetens, säger Frida Roberts.

Avgående vd Erik Lidsheim är nöjd med valet av ny vd.

– Vi känner Frida väl och har en enorm respekt för henne. Söderhavet har aldrig stått still, så för oss är detta mest av allt en spännande och naturlig utveckling. Utan henne kommer vi inte kunna ta nästa steg, säger Erik Lidsheim, avgående vd i ett pressmeddelande.

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev