Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

lördag12.06.2021

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråer

Frida Blom blir ny delägare i Westander

Publicerad: 24 mars 2015, 08:13
Uppdaterad: 6 december 2015, 12:08

Efter bara tre år på Westander går Frida Blom in som delägare i byrån.


Ämnen i artikeln:

Westander

Frida Blom har arbetat på pr-byrån Westander i tre år. Efter att ha fått ett erbjudande om att köpa en halv procent i bolaget för 58 000 kronor blir hon nu delägare i byrån.

– Jag har fått frågan om att köpa en del av Westander, vilket jag tycker känns jätteroligt. Det är ett stort förtroende och jag tycker att det känns väldigt bra att få vara med och äga det företag där jag jobbar, säger Frida Blom till Dagens Media.

Sedan tidigare har Westander tio delägare. Enligt ett pressmeddelande har de i genomsnitt arbetat åtta år på Westander, vilket gör Frida Blom till den delägare som har arbetat på byrån kortast tid.

– Westander är en rolig arbetsplats med duktiga kollegor och spännande uppdragsgivare och jag känner ett väldigt stort engagemang för Westander. Jag tror att det engagemanget och den glädjen jag visat har spelat in i beslutet att göra mig till delägare, säger hon.

Enligt Frida Blom kommer hon att fortsätta ha uppdrag som pr-konsult och projektledare på byrån. Bland annat arbetar hon med The Right Livelihood Award Foundation för att Edward Snowden ska få komma till Sverige och ta emot stiftelsens hedersutmärkelse.

Tidigare har hon också arbetat på Svenska freds- och skiljedomsföreningen. Under de senaste fem åren i föreningen var hon ordförande.

– Min roll som ordförande var att vara talesperson utåt mot media och beslutsfattare. Jag arbetade med lobbying och opinionsbildning då och det gör jag också här på Westander. Det är ett väldigt liknande arbetssätt, även om det då var för en ideell förening och nu för en pr-byrå, säger Frida Blom.

Andreas Gabrielsson

andreas.gabrielsson@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

Westander

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.