Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Tisdag26.05.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråer

Forsman och Bodenfors flyttar

Publicerad: 13 September 2017, 09:10
Uppdaterad: 13 September 2017, 09:37

Konceptbild för Magasin 113 i Frihamnen av MVRDV och BSK arkitekter

Reklambyrån byter sitt centrala läge mot Frihamnen. "Magasin 113 kan bli det fantastiska hem vi letat efter för att kunna samla alla våra 250 medarbetare i Göteborg", säger Hans Andersson som är projektledare på F&B.


Ämnen i artikeln:

Forsman BodenforsGöteborg

Forsman och Bodenfors i Göteborg lämnar huvudkontoret på Kyrkogatan för ny adress i Frihamnen.

Fastighetsbolaget "Älvstranden Utveckling" skriver i ett pressmeddelande att reklambyrån står på tur att flytta in i Magasin 113, som är en del av Frihamnsområdets mest centrala punkt. Även Göteborgs konsthall kommer att etablera sig i byggnaden.

- Magasin 113 kan bli det fantastiska hem vi letat efter för att kunna samla alla våra 250 medarbetare i Göteborg. Och vi hoppas också kunna vara delaktiga i skapandet av en helt ny, och annorlunda, del av centrum, kommenterar Hans Andersson, som leder projektet på Forsman & Bodenfors.

Lena Andersson är vd på Älvstranden Utveckling:

– Att Magasin 113 får nytt innehåll genom två stora kreativa aktörer, känns som en viktig del i vårt arbete att utveckla Frihamnen till en attraktiv innerstadsmiljö.

Älvstranden Utveckling utvecklar Magasin 113 tillsammans med arkitektkontoren MVRDV och BSK. Arbetet innebär att ta fram en strategi för utvecklingen av Magasin 113 samt gestaltning och projektering av delar av byggnaden – som delvis ska vara färdigställd till 2020, skriver fastighetsbolaget i pressmedddelandet.

Janne Naess

Bildredaktör, fotograf och reporter

janne.naess@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

Forsman BodenforsGöteborg

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.