Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera


Byråer

Förre Bigmouthmedia-chefen till Klikki

Andreas Wahlman, som tidigare var Sverige-chef på Bigmouthmedia, börjar nu på digitalbyrån Klikki som senior kundansvarig.

Sebastian Parkkila


Publicerad: 10 April 2013, 03:50
Uppdaterad: 06 December 2015, 13:49

Ämnen i artikeln:

Klikki

I somras kunde Dagens Media berätta att Andreas Wahlman slutat som Sverige-chef för det brittiska sökföretaget Bigmouthmedia.

Nu är det klart att han blir senior kundansvarig på Klikki med ansvar för strategisk nordisk kundutveckling.

– Det är fantastiskt kul. Det är ju inte så många som har gedigen senior erfarenhet, han är ju en sån som har ett tydligt track record, säger Mattias Falkendal, vd på Klikki Group till Dagens Media.

Klikki har även nyligen inlett ett långsiktigt samarbete med Andreas Wahlmans bolag Hoover Digital AB. Mattias Falkendal tror att hans färdigheter kommer passa in bra på Klikki.

– Han jobbar ju nordiskt vilket han kommer fortsätta göra. Det är helt i linje med vår strategi, han tillför ju då en senior dimension. Vi tar ett helhetsgrepp.

Vidare anses Andreas Wahlman kunna hjälpa företaget under en tid då den digitala branschens utveckling går mot större, mer komplexa uppdrag.

Ämnen i artikeln:

Klikki

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Missa ingenting från Dagens Media! Prenumerera på vårt nyhetsbrev helt gratis!

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.