Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Torsdag29.10.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråer

Folksam väljer Scream

Publicerad: 18 Oktober 2016, 06:49
Uppdaterad: 18 Oktober 2016, 09:52

Scream blir Folksams nya mediebyrå: "Vi är väldigt stolta över att få börja jobba med Folksam och KPA Pension".


Ämnen i artikeln:

ScreamFolksam

I somras påbörjade Folksam och KPA Pension en omfattande upphandling av mediebyrå.

Nu står det klart att valet faller på Scream Mediabyrå. Uppdraget smygs igång direkt men kommer att gälla fullt ut vid årsskiftet.

– Scream har det vi efterfrågat i form av bred och djup kompetens inom både broadcast och digitalt samt ett tänk som sträcker sig bortom köp av medieutrymme. Rätt personkemi och ett bra track record har givetvis också varit viktiga parametrar för valet. Jag ser verkligen fram emot att börja planera inför 2017 med vår arbetsgrupp på Scream, säger Folksams marknadschef Lena Strand i ett pressmeddelande.

– Vi blev väldigt glada att bli tillfrågade som ny potentiell byråpartner och att vi gick hela vägen känns ju helt fantastiskt. Jag har uppfattat att vårt kompletta erbjudande, vårt höga engagemang och vår förmåga att analysera och följa upp har varit viktigt för att få förtroendet. Vi är väldigt stolta över att få börja jobba med Folksam och KPA Pension, säger Screams vd Daniel Berg.

Amanda Törner

Reporter

amanda.torner@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

ScreamFolksam

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.