Folksam väljer Scream

2016-10-18 08:49  
Daniel Berg, vd på Scream Mediabyrå. Foto: Janne Naess

Scream blir Folksams nya mediebyrå: "Vi är väldigt stolta över att få börja jobba med Folksam och KPA Pension".

I somras påbörjade Folksam och KPA Pension en omfattande upphandling av mediebyrå.

Nu står det klart att valet faller på Scream Mediabyrå. Uppdraget smygs igång direkt men kommer att gälla fullt ut vid årsskiftet.

– Scream har det vi efterfrågat i form av bred och djup kompetens inom både broadcast och digitalt samt ett tänk som sträcker sig bortom köp av medieutrymme. Rätt personkemi och ett bra track record har givetvis också varit viktiga parametrar för valet. Jag ser verkligen fram emot att börja planera inför 2017 med vår arbetsgrupp på Scream, säger Folksams marknadschef Lena Strand i ett pressmeddelande.

– Vi blev väldigt glada att bli tillfrågade som ny potentiell byråpartner och att vi gick hela vägen känns ju helt fantastiskt. Jag har uppfattat att vårt kompletta erbjudande, vårt höga engagemang och vår förmåga att analysera och följa upp har varit viktigt för att få förtroendet. Vi är väldigt stolta över att få börja jobba med Folksam och KPA Pension, säger Screams vd Daniel Berg.

Amanda Törner

Kommentarer

Välkommen att säga din mening på Dagens Media.

Principen för våra regler är enkel: visa respekt för de personer vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras efter publiceringen av Dagens Media eller av oss anlitad personal.

  Kommentarer

Läs även

Åsikter & debatt